Σύνοδος ηγετών ΕΕ στο Παρίσι

Προ ημερών πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι ένα συμβούλιο των ηγετών των χωρών-μελών της ΕΕ με θέμα την ανεργία των νέων. Προσπερνώντας φυσικά την πολιτική διάσταση του θέματος θα ρίξουμε μια μικρή ματιά στην εμφάνιση κάποιων από τους πρωθυπουργούς των ευρωπαϊκών χωρών.


Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την γενικά σωστή εφαρμογή του σακακιού του Έλληνα π/υ Α.Σαμαρά, όπως και την σωστή επιλογή γραβάτας για το κοστούμι του. Αντιθέτως ο αριστερά του ευρισκόμενος Ούγγρος π/υ Β.Ορμπάν εκτός από λάθος χρώμα (ιδιαίτερα φανταχτερό για μια σύνοδο κορυφής!) έχει κι εντελώς λάθος μήκος στην γραβάτα του αλλά και ξεκούμπωτο το σακάκι του. Επίσης παρατηρούμε από την πίσω πλευρά την σωστή εφαρμογή του σακακιού του Ιρλανδού π/υ Έ.Κένυ. Η καγκελάριος Μέρκελ αναμενόμενα με ένα από τα πολυάριθμα και ποικιλόχρωμα σακάκια της σε ένα ομολογουμένως ζεστό πράσινο.


Στη δεύτερη φωτογραφία, εκτός από τον Β.Ορμπάν που... κοιτά τα νύχια του, βλέπουμε στα αριστερά του Α.Σαμαρά τον Φινλανδό π/υ Γ.Κατάινεν, ένα από τους κομψότερους Ευρωπαίους ηγέτες και μάλιστα ένα από τους λίγους που φορούν πάντα pochette και μάλιστα σωστά, όχι δηλαδή σεταρισμένη με την γραβάτα του.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τολμήστε στα σωστά πλαίσια!

Βόλτα στα υφασματάδικα της Αθήνας

Ερώτηση Αναγνώστη #2: Πού μπορώ να ράψω ένα χειροποίητο κοστούμι στην Αθήνα;